Δωρεάν αποστολή
Πάνω από 100 € - 5 €
Πάνω από 150 € - 10 €

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ)

ακύρωση

Δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών πριν από την αποστολή ή την κατασκευή του προϊόντος. Εάν η παραγγελία ακυρωθεί, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε μια παραγγελία εάν το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί.

Επιστροφή (αν ζητηθεί)

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων. Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή των αγαθών.
Για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση όπως όταν το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία. Απαιτείται απόδειξη ή απόδειξη αγοράς για τις επιστροφές. Μην επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από τον κατασκευαστή.
Οι πελάτες δεν θα χρεωθούν για αποστολή περισσότερες από μία φορές (αυτό ισχύει για επιστροφές). Ο πελάτης δεν χρεώνεται για την επιστροφή του προϊόντος.


Πιστώσεις (αν υπάρχουν)

Μόλις λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την αποδοχή ή την απόρριψη της επιστροφής σας. Εάν η επιστροφή γίνει αποδεκτή, η επιστροφή θα διεκπεραιωθεί και η πίστωση θα προστεθεί αυτόματα στην αρχική πιστωτική κάρτα ή στη μέθοδο πληρωμής την καθορισμένη ημερομηνία.

Καθυστερημένες ή χαμένες πωλήσεις (αν υπάρχουν)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποσταλεί επίσημα η επιστροφή σας. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Οι επιστροφές χρημάτων συχνά χρειάζονται λίγο χρόνο. Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και ακόμα δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kalapsonia.com
.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στη διεύθυνση 
για τη διεύθυνση επιστροφής.info@kalapsonia.com